Το Πανεπιστήμιο Κύπρου αξιοποιεί το επιστημονικό δυναμικό και τις υποδομές του για να προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ομάδων πολιτών της κυπριακής κοινωνίας για κατάρτιση, επιμόρφωση και εξειδίκευση. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει στους απόφοιτους πλειάδα ευκαιριών για συμμετοχή σε δραστηριότητες δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης που σχεδιάζει και υλοποιεί ετησίως.
 
Πατήστε στην εικόνα για να ενημερωθείτε για όλα τα τρέχοντα προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης του Γραφείου Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων. Πληροφορίες: Τ. 22894356, Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
 
UCY DiaViou 15x11 Board Gr  
 
Παρακολούθηση μαθημάτων προπτυχιακού επιπέδου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Αποφοίτων δίνει την ευκαιρία σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) να παρακολουθήσουν μέχρι και δύο (2) μαθήματα προπτυχιακού επιπέδου ανά ακαδημαϊκό εξάμηνο, για διεύρυνση των γνώσεών τους ή και εμβάθυνση σε τομείς που τους ενδιαφέρουν. Οι κενές θέσεις ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb/el/announcements. H εγγραφή στα μαθήματα γίνεται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με οδηγίες που ανακοινώνονται από την ΥΣΦΜ. Τα δίδακτρα είναι 100€ ανά μάθημα. Οι απόφοιτοι, μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων τους, θα λαμβάνουν αναλυτική βαθμολογία με τις πιστωτικές μονάδες (ECTS) που πέτυχαν και βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος.
Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΥΣΦΜ: Τ.: 22894021/41, Ε.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακαλύψτε εδώ περισσότερες ευκαιρίες μάθησης που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου.