Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Το Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ), έχει ώς κύρια αποστολή την παροχή ενός ασφαλούς, υγιεινού και ευχάριστου χώρου διαμονής, ο οποίος μπορεί να συμβάλει στην ευημερία και κοινωνική ανάπτυξη του φοιτητή. Κύριος στόχος μας είναι η λειτουργία της Φοιτητικής Εστίας στη βάση μιας μικρής κοινότητας.

H αποστολή και ο στόχος μας επιτυγχάνονται μέσα από την αποτελεσματική διαχείριση των χώρων διαμονής και τη διοργάνωση εκδηλώσεων και προγραμμάτων, που στοχεύουν στην ενημέρωση, ψυχαγωγία και κοινωνική ανάπτυξη των φοιτητών.

Ασχολούμαστε με ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την παραλαβή και αξιολόγηση των αιτήσεων διαμονής, τη διαχείριση των χώρων διαμονής και θεμάτων διαμονής, τη διαμεσολάβηση σε περιπτώσεις ενοίκων που χρειάζονται βοήθεια, τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων και προγραμμάτων, και την έβδομαδιαία έκδοση καταλόγου οικιών / διαμερισμάτων προς ενοικίαση απο ιδιώτες.

Επίσης, διαχειριζόμαστε τη θερινή διαμονή, όπου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Φοιτητική Εστία προσφέρεται για τη διαμονή συνέδρων, συμμετεχόντων σε προγράμματα/σεμινάρια, καθηγητών και φοιτητών που συμμετέχουν στο θερινό εξάμηνο κλπ.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, και να μελετήσετε τα σχετικά έντυπα και εγχειρίδια που εκδίδουμε για την πληροφόρηση σας.

Χριστίνα Λάμπρου
Υπεύθυνη Λειτουργός Στέγασης