ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Το Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη της υποβολής διαφημίσεων οικιών/διαμερισμάτων διαθέσιμων προς ενοικίαση για καταχώρηση στον Κατάλογο Ενοικίασης Οικιών/Διαμερισμάτων, που ετοιμάζει το Γραφείο.

Ο Κατάλογος θα διατίθεται ανά ακαδημαϊκό εξάμηνο, σε πρωτοετείς και άλλους φοιτητές, κατά τις εξής περιόδους:

  • 20 Σεπτεμβρίου 2021 – 10 Δεκεμβρίου 2021
  • 10 Ιανουαρίου 2022 – 20 Μαΐου 2022
  • 06 Ιουνίου 2022 – 09 Σεπτεμβρίου 2022

Η καταχώρηση διαφήμισης στοιχίζει €20 για κάθε διαμέρισμα/οικία. Για διαφήμιση ιδιωτικών φοιτητικών εστιών ή συγκροτήματος διαμερισμάτων, το κόστος διαφήμισης θα είναι ανάλογο του αριθμού δωματίων/διαμερισμάτων και θα προκύπτει μετά από ειδική διευθέτηση με το Γραφείο Στέγασης (τηλ. 22894038). Οι εισπράξεις θα κατατεθούν, όπως κάθε χρόνο, στο Ταμείο του Σωματείου Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Έντυπο για καταχώρηση αγγελίας θα το βρείτε πιο κάτω, και αφού το συμπληρώσετε θα πρέπει να το καταθέσετε ιδιοχείρως, συνοδευόμενο με μετρητά ύψους €20, στο Γραφείο Στέγασης της Υπηρεσίας, κτίριο Συμβουλίου Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», Πανεπιστημιούπολη.

Οι αγγελίες θα  παραλαμβάνονται Δευτέρα με Παρασκευή, μεταξύ 09:00πμ – 14:00μμ ΜΟΝΟ.

ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σημειώνεται ότι μετά την καταχώρηση των αγγελιών στον κατάλογο, το Γραφείο Στέγασης ΔΕΝ προβαίνει σε καμία αλλαγή στα στοιχεία που υποβλήθηκαν από τους ιδιοκτήτες, έτσι συνίσταται όπως είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την υποβολή της αγγελίας σας.

Καταχωρήσεις διαμερισμάτων και οικιών αφαιρούνται από τον κατάλογο, μόνο εάν οι ιδιοκτήτες ενημερώσουν το Γραφείο Στέγασης ότι τα υποστατικά τους έχουν ενοικιαστεί. Σημειώνεται επίσης ότι, το Πανεπιστήμιο Κύπρου διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ανάρτηση διαφημίσεων κατά την κρίση του.