Ομιλητής: Καθηγητής Johan van Rooyen, Διευθυντής του Κέντρου Αγροτικής Οικονομίας και Καθηγητής Αγροτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Stellenbosh, Νοτίου Αφρικής.

Θέμα: «Η ανταγωνιστικότητα στην αλυσίδα αξίας: Το κλειδί για την αειφόρο αγροτική απόδοση»  

Ημερομηνία: 22 Νοεμβρίου 2016

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο σύνδεσμο ΕΔΩ 

1η διάλεξη Συνεργατικής 22.11.2016 2  
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποιήσε την 1η Ετήσια Διάλεξη της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, φιλοξενώντας τον Διευθυντή του Κέντρου Αγροτικής Οικονομίας και Καθηγητή Αγροτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Stellenbosh, Νοτίου Αφρικής, Johan van Rooyen.
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. van Rooyen μίλησε για την παγκόσμια ανταγωνιστική επίδοση της Νότιας Αφρικής στη Γεωργία τις τελευταίες δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων ξηρασίας από το 1970 και την απορρύθμιση του πολιτικού εκδημοκρατισμού στις αρχές της δεκαετίας του '90 και για την παγκόσμια οικονομική κατάρρευσης το 2008-09.
 
Η εκδήλωση, ήταν ανοικτή για το κοινό και πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μ.μ. στην Αίθουσα 010, στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αγροτικά κυπριακά προϊόντα σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα και λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας.
 
 
       
1η διάλεξη Συνεργατικής 22.11.2016 4