- Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών -
 
Μενέλαος Μενελάου - Αναπληρωτής Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών
 
Τηλ.: 22894014, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  
- Γραφείο Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης -
  
Σοφία Τομπάζου-Καντζηλάρη, Γραμματειακός Λειτουργός
 
Τηλ.: 22894350, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραφείο Στήριξης Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών
 
Γεωργία Στυλιανού, Γενικός Γραφέας
 
Τηλ.: 22894013, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραμματέας Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών 
 
  
- Τομέας Επιχειρησιακής Υποστήριξης -
 
Πολίνα Βότση-Γιαννοπούλου, Λειτουργός Πανεπιστημίου Α΄
 
Τηλ.: 22894351, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Υπεύθυνη Τομέα Επιχειρησιακής Υποστήριξης
 
-Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου- 

Πολίνα Βότση-Γιαννοπούλου, Λειτουργός Πανεπιστημίου Α΄

Τηλ.: 22894351, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Γραφείου Υποστήριξης Συγκλήτου 

Ραφαέλα Τ. Παπαδοπούλου, Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου

Τηλ.: 22894303, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
Μύρια Ευαγγέλου-Τάνου, Γενικός Γραφέας
 
Τηλ.: 22893880, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραφείο Υποστήριξης Συγκλήτου
 
 -Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου-
 
Μαρία Μακρή- Μούζουρα, Γραμματειακός Λειτουργός
 
Τηλ: 22894368, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Υπεύθυνη Γραφείου Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου –
 
Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου
 
Μαρία Αντωνίου, Γενικός Γραφέας
 
Τηλ.: 22894292, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραμματειακή Υποστήριξη Πρυτανικού Συμβουλίου –
 
Γραφείο Υποστήριξης Πρυτανικού Συμβουλίου
 
- Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου -
 
Μαρία Γιαγκουλλή, Γενικός Γραφέας
 
Τηλ.: 22894353, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Έλλη Χαραλάμπους, Βοηθός Γραφείου
 
Τηλ.: 22894362, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Δέσπω Ζυμπουλάκη, Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου
 
Τηλ.: 22894339, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αρχείο Πανεπιστημίου Κύπρου
  
- Τηλεφωνικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου -
 
Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Τηλεφωνήτρια
 
Τηλ.: 22894000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τηλεφωνικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου
 
- Τομέας Συμβάσεων και Αγορών -  
 
 

-Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου- 

Τούλα Χαριλάου, Λειτουργός Πανεπιστημίου

Τηλ.: 22894349, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διοικητική Υποστήριξη Συμβουλίου - Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου

Νίκη Ιακωβίδου, Γενικός Γραφέας

Τηλ.: 22894011, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματειακή Υποστήριξη Συμβουλίου - Γραφείο Υποστήριξης Συμβουλίου

 
- Γραφείο Νομικών Θεμάτων -
 
Χριστιάνα Μικελλίδου, Νομική Λειτουργός Πανεπιστημίου
 
Τηλ.: 22894358, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Υπεύθυνη Γραφείου Νομικών Θεμάτων
 
Φάνη Λοϊζου-Χριστοδούλου, Γενική Γραφέας
 
Τηλ.: 22894359, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Γραμματειακή Υποστήριξη Γραφείου Νομικών Θεμάτων
 
  
Φ.Ε.ΠΑΝ.
 
Δήμητρα Πραστίτη 
 
Τηλ.: 22894026, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.