Το εξαμηνιαίο ακαδημαϊκό περιοδικό του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η ύλη του, συνήθως, περιλαμβάνει άρθρα για το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά και την ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα, ή γενικότερα εκπαιδευτικά θέματα, όπως και ζητήματα που απορρέουν από τις εξελίξεις στον ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό/κοινωνικό/οικονομικό χώρο, διαλέξεις, συνέδρια, συνεντεύξεις, βιβλία κ.λπ. Καταπιάνεται με μείζονος σημασίας θέματα που ταλανίζουν την κυπριακή κοινωνία και έχει κυκλοφορήσει ως ένθετο στον κυριακάτικο έντυπο τύπο.

Δύναται τόσο ή καταχώρηση διαφημίσεων βάσει εγκεκριμένης τιμολογιακής πολιτικής (Τιμοκατάλογος), όσο και η επιχορήγησή του. Αποστέλλεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς αποδέκτες με συνδρομή αξίας €10/χρόνο (Έντυπο Εγγραφής Συνδρομητή).

Διευθύνεται από συντακτική επιτροπή, της οποίας προεδρεύει ο εκάστοτε Πρύτανης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της Έκδοσης:
Αθηνά Φράγκου-Σελίπα
Λειτουργός Πανεπιστημίου, Υπεύθυνη Γραφείου Πρύτανη
Τηλ.: +357 22894010
Φαξ: +357 22 895324
Ηλ. Ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενδείκτης, Σεπτέμβριος 2012, τεύχος 23
Ενδείκτης, Νοέμβριος 2011, τεύχος 22
Ενδείκτης, Δεκέμβριος 2010, τεύχος 21
Ενδείκτης, Ιούνιος 2010, τεύχος 20

Προηγούμενες Εκδόσεις
Μήνυμα Καλωσορίσματος
 
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει να επιδείξει πλούσιο εκδοτικό και συγγραφικό έργο. Η ενημέρωση για την έρευνα, τη διδασκαλία και τις ποικίλες άλλες επιστημονικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Κύπρου διοχετεύεται προς την κοινωνία μέσα από τις εκδόσεις του Ιδρύματος.
 
Πλούσιο συγγραφικό έργο έχει να επιδείξει το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου, το οποίο έργο παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα από την έκδοση Η Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... περισσότερα