ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΕΔΙΟΥ
 
Το Πανεπιστημιακό Κέντρο Ερευνών Πεδίου (ΠΑΚΕΠΕ) προγραμματίζει ΝΕΑ έρευνα πεδίου (από σπίτι σε σπίτι) σε παγκύπρια βάση και ζητά ατομα από όλες τις επαρχίες για εργασία.
 
Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί από τις 6 Νοεμβρίου 2017 - 13 Δεκεμβρίου 2017.  Οι ερευνητές  θα εργάζονται τα απογεύματα από τις 16.00-20.30 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και το Σαββατοκυρίακο απο 10.00-13.00 και 16.00-20.30. Η αμοιβή γίνεται βάση των επιτυχημένων συμπληρωμένων ερωτηματολογίων.  Χρειάζεται 40 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
 
Δηλώστε τις μέρες που σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο!
 
Το Κέντρο επιθυμεί να συνεργαστεί με άτομα υπεύθυνα που θα δεσμευτούν να ολοκληρώσουν τα ερωτηματολόγια που θα αναλάβουν!!
 
Η έρευνα χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Λεβέντης και υπεύθυνος της έρευνας είναι ο Δρ. Χάρης Ψάλτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 22 89 52 57