Το Κέντρο Ερευνών Μοριακής Ιατρικής δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση κενών θέσεων Ειδικών Επιστημόνων για την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων. Οι υποψήφιοι θα εργάζονται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος “Center of Excellence in Medical Research - Biobanking and the Cyprus Human Genome Project (CY-Biobank)” που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης και το Πανεπιστήμιο Κύπρου:

ΘΕΣΕΙΣ:

  1. Μια (1) θέση Διευθυντή Έρευνας για ερευνητική και διοικητική στήριξη του Κέντρου Αριστείας
  2. Μία (1) θέση μοριακού βιολόγου με διδακτορικό ή αντίστοιχο δίπλωμα στις βιοϊατρικές επιστήμες για ανάπτυξη διαγνωστικών και ερευνητικών προγραμμάτων γενετικής
  3. Μία (1) θέση μοριακού βιολόγου με διδακτορικό ή αντίστοιχο δίπλωμα σε τομέα των βιοϊατρικών επιστημών για να εργαστεί σε πρόγραμμα μοριακής ογκολογίας, σχετικό με καρκίνο των πνευμόνων (με συντονισμό από το Εργαστήριο Βιολογίας Καρκίνου και Χημειοπροφύλαξης του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών)
  4. Δύο (2) θέσεις πτυχιούχων νοσηλευτών για έρευνα στη Βιοτράπεζα του Κέντρου
  5. Μία (1) θέση πτυχιούχου πληροφορικής για στήριξη υπολογιστικών συστημάτων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Αυγούστου 2019, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.