Ονοματεπώνυμο Θέση
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
(2289-)
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Συντονίστρια Ιατρικής Σχολής
Χατζηβασιλείου Θεοδότη Λειτουργός Πανεπιστημίου Κύπρου 5236 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Γραμματεία Κοσμητείας
Κολιού Μάρω Γενική Γραφέας 4157 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Γραμματεία Ιατρικής Σχολής
Γεωργίου Χρύσω Γενική Γραφέας (Οικονομικά Θέματα) 5208 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρυσάνθου Νίκη Γενική Γραφέας (Στήριξη Προγράμματος Σπουδών και Φοιτητικά Θέματα) 5272 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου
Παναγίδου Σταύρια Πρόγραμμα Διασφάλισης Ποιότητας της Ιατρικής Σχολής 5267 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τεχνική Υποστήριξη Ιατρικής Σχολής
Νικολάου Γαβριήλ
Βοηθός Μηχανογράφησης
4402 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Χριστίνα Ελευθερίου, Νοσηλευτική Λειτουργός
Ηλ. Ταχ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 00357 22895280, Κεντρικά Κτήρια Καλλιπόλεως, Κτήριο Β, Γραφείο 014
Τηλ: 00357 22895270, Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, Κτήριο 6, Γραφείο 006