• Κοσμήτορας
 • Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (ΔΕΠ)
 • Επισκέπτες Ακαδημαϊκοί
 • Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό
 • Συνεργάτες Καθηγητές 
 • Ειδικοί Επιστήμονες - Ιατροί Νοσηλευτηρίων
 • Κοσμήτορας

  Ονοματεπώνυμο Θέση/ Βαθμίδα Ειδικότητα Τηλέφωνο Eπικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση 
  Φιλιππάτος Γεράσιμος Κοσμήτορας / Καθηγητής Καρδιολογία 4157
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

  Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (ΔΕΠ) 

  Ονοματεπώνυμο Θέση/Βαθμίδα Ειδικότητα Τηλέφωνο Επικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  Γιάλλουρος Παναγιώτης Καθηγητής Παιδιατρική - Παιδοπνευμονολογία 5212 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Δερβένης Χρήστος Καθηγητής Γενική Χειρουργική 5237 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Ζαχαρίου Ζαχαρίας Καθηγητής Χειρουργική Παίδων  5213 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Πάνος Γεώργιος Καθηγητής Εσωτερική Παθολογία - Λοιμωξιολογία 5238 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Χατζηγεωργίου Γεώργιος Καθηγητής Νευρολογία 5241 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Φαρμάκης Δημήτριος Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσιολογία 5235  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Διέτης Νικόλας Επίκουρος Καθηγητής Φαρμακολογία 5211 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Νικολόπουλος Γεώργιος Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογία - Δημόσια Υγεία 5223 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Γιάλλουρου Αννέζα Λέκτορας Γενική Χειρουργική 5224 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Κωνσταντινίδου Αναστασία Λέκτορας Ογκολογία - Αιματολογία 5231 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Παρπέρης Κωνσταντίνος Λέκτορας Εσωτερική Παθολογία - Ρευματολογία 5261 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Χατζηττοφής Ανδρέας Λέκτορας Ψυχιατρική 5209 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Χριστάκη Ειρήνη Λέκτορας Εσωτερική Παθολογία - Λοιμωξιολογία
  5225
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  Επισκέπτες Ακαδημαϊκοί

  Ονοματεπώνυμο Θέση/ Βαθμίδα Ειδικότητα
  Τηλέφωνο 
  Επικοινωνίας
  (2289-)
  Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  Μπαλτόπουλος Γεώργιος Καθηγητής Εντατική Θεραπεία 5116 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Καρύδης Ιωάννης Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογία 5260 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Μισσούρης Κωνσταντίνος Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογία 5242
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Αρτεμιάδης Αρτέμιος Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογία 5268
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Μαυρουδής Ιωάννης Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογία 5221  
  Πέππας Γεώργιος Επίκουρος Καθηγητής Γενική Χειρουργική 5269 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Ζης Παναγιώτης Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογία 5239 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Κεραμιδά Καλλιόπη Λέκτορας Καρδιολογία 5264  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Μαρίτση Δέσποινα Λέκτορας Παιδιατρική - Παιδορευματολογία 5263 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Στυλιανού-Ρήγα Παρασκευή Λέκτορας Παιδιατρική - Νεογνολογία 5262  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

  Ονοματεπώνυμο Αντικείμενο διδασκαλίας Ειδικότητα Τηλέφωνο Επικοινωνίας (2289-) Ηλεκτρονική Διεύθυνση
  Βοσκαρίδης Κωνσταντίνος Βιολογία Γενετική - Μοριακή Βιολογία 5219
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Κλινικές Δεξιότητες Χειρουργική Παίδων
  5218
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Κλεάνθους Σόλων Ανατομία Ορθοπαιδική Χειρουργική - Τραυματολογία 5222 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Πίτσιος Κωνσταντίνος Φυσιολογία Αλλεργιολογία - Κλινική Ανοσολογία 5226 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

  Συνεργάτες Καθηγητές  

  Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Πανεπιστήμιο
  Δράκος Σταύρος Εσωτερική Παθολογία - Καρδιολογία Πανεπιστήμιο Utah
  Εξαδάκτυλος Αριστομένης Επείγουσα Ιατρική Πανεπιστήμιο Βέρνης
  Κουτσιλιέρης Μιχάλης Φυσιολογία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Μπούμπας Τ. Δημήτριος Παθολογία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Dawson Peter Χειρουργική Imperial College London

  Ειδικοί Επιστήμονες - Ιατροί Νοσηλευτηρίων

   Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα   Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα
  Αβρααμίδης Παναγιώτης Καρδιολογία Μηνάς Χρίστος Χειρουργική Παίδων
  Αδαμίδη Τώνια Πνευμονολογία Μικελλίδης Γιώργος Ψυχιατρική
  Αθανασίου Ιωάννης Νεφρολογία Μιχαήλ Μαρία Αιματολογία
  Αναγιωτός Ανδρέας Ωτορινολαρυγγολογία Μιχαήλ Μιχάλης Αιματολογία
  Αναστασιάδου Χριστοφίδου Βιολέττα Παιδιατρική - Κλινική Γενετική Μιχαλάκης Μιχαήλ Χειρουργική Παίδων
  Ανδρεόπουλος Δημήτριος Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία Μπέκος Χρήστος Αγγειοχειρουργική
  Αντωνιάδης Μάριος Αιματολογία Μπέλλα Ευανθία Ψυχιατρική
  Αργυρίδης Σάββας Μαιευτική - Γυναικολογία Μπενίδης Κλεομένης Πνευμονολογία
  Αργυρού Σωτηρούλα Χειρουργική Παίδων Μπραίμη Μαργαρίτα Αιματολογία
  Αριστείδου Κυριάκος Παιδιατρική Ακτινολογία Νάκος Γεώργιος Παθολογοανατομία
  Αρχοντίδου Μαρία-Αντιγόνη Πνευμονολογία - Φυματιολογία Νικολάου Νικόλαος Ουρολογία
  Ασπρής Ανδρέας Ωτορινολαρυγγολογία Ντοβλατίδης Ιλλαρίων Πρώτες Βοήθειες - Ατυχήματα
  Βασιλείου Ανδρέας Πλαστική Χειρουργική Ονουφρίου Μαργαρίτα Παιδιατρική - Γενική Παιδιατρική
  Γαρπόζη Δημήτριο Ορθοπεδική Παναγίδου Αλεξία Νεφρολογία
  Γεωργίου Γεώργιος Παθολογοανατομία Παναουρή Κωνσταντινίδη Στάλω Αναισθησιολογία
  Γεωργίου Ρεβέκκα Γενική Παιδιατρική Παντζαρής Μάριος Νευρολογία
  Γεωργίου Χρύσανθος Γενική Χειρουργική Παπαδούρη Θάλεια Παιδιατρική - Νεογνολογία
  Γιαννόπουλος Ιωάννης Ωτορινολαρυγγολογία Παπακώστας Σάββας Νευρολογία
  Γρηγορίου Αναστασία Δερματολογία - Αφροδισιολογία Παπαμιχαήλ Ελένη Παιδιατρική - Νεογνολογία και Παιδιατρική - Γενική Παιδιατρική
  Δαμασκηνού Θεονίτσα Ορθοπαιδική Παπαναστασόπουλος Πάνος Παθολογική Ογκολογία
  Δημητρίου Αρτέμιος Πνευμονολογία Παπανικολάου Ζαμπά Ελένη Νευρολογία
  Επαμεινώνδα Κυριακή Ψυχιατρική Παπαστυλιανού Άντρη Εντατική Θεραπεία
  Ευαγγέλου Ευάγγελος Δερματολογία - Αφροδισιολογία Παραδεισιώτη Άννα Ψυχιατρική
  Ευτυχίου Χρίστος Καρδιολογία Παρασκευά Αναστασία Γυναικολογία - Μαιευτική
  Ζιάτ Μιλάτ Ιμπραχίμ Ουρολογία Πάριζα Πάρης Γυναικολογία - Μαιευτική
  Ζουβάνη Παπαιωάννου Ιωάννα Παθολογοανατομία Πασχάλης Ανδρέας Καρδιοχειρουργική
  Ηλία Αβραάμ Παιδιατρική - Παιδονεφρολογία Πάτσαλου Μαρία Καρδιολογία
  Θεοφάνους Θεοφάνης Νεφρολογία Πίπης Μηνάς Οφθαλμολογία
  Θρασυβούλου Γιάννης Ωτορινολαρυγγολογία Πολυκάρπου Έλενα Παιδιατρική - Νεογνολογία
  Θρασυβούλου Χρίστος Γενική Χειρουργική Πορφυρίδης Ηλίας Πνευμονολογία
  Ιωαννίδης Μάριος Καρδιολογία Πούλλου Χριστιάνα Παθολογοανατομία
  Ιωάννου Ιωάννης Παιδιατρική - Νευρολογία Ρουσουνίδης Ανδρέας Παιδοκαρδιολογία
  Ιωνά Αννίτα Αναισθησιολογία Σαμαρτζής Λάμπρος Ψυχιατρική
  Καρά Παναγιώτα Παθολογοανατομία Σεντονάρης Γιώργος Παθολογία
  Καραϊσκάκη Αθηνά Πρώτες Βοήθειες - Ατυχήματα Σέργης Ανδρέας Παιδιατρική - Εντατικολογία
  Καραολίδης Θεοχάρης Ουρολογία Σκουτέλλας Βάσος Ρευματολογία
  Κατσάβρα Παπανικολάου Ελένη Παθολογία Σολουκίδης Ανδρέας Νεφρολογία
  Κάτσιο Βαχάκν Παθολογία Σουτόπουλος Αντώνιος Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη
  Κλεάνθους Αντώνιος Παιδιατρική  Σοφοκλέους Σοφοκλής Ιατροδικαστική
  Κλεόπα Α. Κλεόπας Νευρολογία Σπαστρή Ανδριάνα Οφθαλμολογία
  Κόκκινος Χρυσόστομος Καρδιοχειρουργική Σπαστρής Πέτρος Ορθοπαιδική
  Κουδουνάς Ανδρέας Ψυχιατρική Στυλιανού Ν. Χαρίλαος Παιδιατρική - Παιδιατρική Ενδοκρινολογία
  Κουτσόφτας Κυριάκος Δερματολογία Ταντελέ Μαριάννα Ψυχιατρική
  Κραμβής Αντώνης Πρώτες Βοήθειες - Ατυχήματα Τουμασή Ελπίδα Παθολογία - Νεφρολογία
  Κρύφτη Μαρία Πνευμονολογία Τσιβιτανίδης Ευθύμιος Χειρουργική Παίδων
  Κυπριανού Γεωργία Οφθαλμολογία Τσιρέλης Αθανάσιος Παιδιατρική Καρδιολογία
  Κυριακίδου Ολυμπία Αναισθησιολογία Τσιτσκάρη Θεοδώρα Αιματολογία
  Κωνσταντίνου-Λεμέσιου Ελένη Αιματολογία Φραγκόπουλος Φραγκίσκος Πνευμονολογία
  Λαβράνος Γιάγκος Κέντρα Υγείας - Πρωτοβάθμια περίθαλψη Φράγκου Α. Ελένη Νεφρολογία
  Λάμπρου Μωυσής - Άκης Νευροχειρουργική Φωτίου Ελένη  Εσωτερική Παθολογία - Ογκολογικό
  Λειβαδίτη Ευαγγελία Χειρουργική Παίδων Χατζηλουκά Γεωργίνα Οφθαλμολογία
  Λέπουρα Ναυσικά Μαιευτική - Γυναικολογία Χατζηχάννας Λίνος Παθολογία
  Λεωνίδου Ελένη Νευρολογία Χίνη Αντωνίου Ερατώ Πρώτων Βοηθειών - Ατυχημάτων
  Λοϊζου Μάριος Εκπαίδευση σε θέματα λειτουργίας, ασφάλειας και συμπεριφοράς σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα  Χρίστου Γιολάντα Παναγιώτα Νευρολογία
  Λοϊζίδου Μαρία Ψυχιατρική Χριστοφίδης Αγαθοκλής Μαιευτική - Γυναικολογία
  Λουκαΐδου Παντελίτσα Αναισθησιολογία Χριστοφίδης Θαλής Γενική Χειρουργική
  Μηναίδου Αιμιλία Παθολογοανατομία Ψαρέλης Σάββας Ρευματολογία 
  %MCEPASTEBIN%