• Γιατί και πως να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών ΠΚ
 
 
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ
 

Πακέτο Προνομίων  

Το Γραφείο μεριμνά για τη συστηματική ανανέωση του πακέτου προνομίων των αποφοίτων προκειμένου να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες τους. Το εν λόγω πακέτο αποτελεί μία από τις κύριες δράσεις του στον πυλώνα της προσφοράς του ΠΚ προς τους απόφοιτους. 
 
Τα προνόμια, τα οποία παρέχονται από το ΠΚ, μέσω δικτύου συνεργατών, αποκλειστικά στους απόφοιτούς του, κατηγοριοποιούνται σε εσωτερικά και εξωτερικά. Συνοπτική πληροφόρηση για το κάθε προνόμιο και συνεργάτη του δικτύου αναφέρονται στη λίστα του πακέτου.

 
Κάρτα Απόφοιτου

Για την εξασφάλιση των προσφορών, των εκπτώσεων και των προνομιακών προσβάσεων απαιτείται η επίδειξη της κάρτας-μέλους, για την απόκτηση της οποίας ο απόφοιτος πρέπει να διεκπαιρεώσει την ακόλουθη διαδικασία: 

  1. Πληκτρολογεί www.ucy.ac.cy/alumni.
  2. Πατάει το "Συνδεθείτε", επιλέγει το "Σύστημα Αποφοίτων" και κάνει log in. 
  3. Ενημερώνει το προφίλ του ως απόφοιτος.
  4. Επιλέγει "Ναι" στην απόκτηση της κάρτας, την οποία και λαμβάνει ταχυδρομικώς.
  Karta Apofoitou PK


Προσκαλείστε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του Γραφείου, ώστε να ενημερώνεστε για τις εκάστοτε προνομιακές προσφορές. Επιπλέον, παρακαλείστε να επικοινωνείτε εκ των προτέρων απευθείας με το συνεργάτη προκειμένου να επιβεβαιώνεστε ότι η παροχή θα είναι διαθέσιμη τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε την αξιοποιήσή της.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις ή σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και ενδιαφέρεστε να προσφέρετε προνομιακά ωφελήματα στους φίλους απόφοιτους.

Θα μας ενδιέφερε επίσης να ακούσουμε τυχόν εισηγήσεις σας αναφορικά με τα ωφελήματα και τις υπηρεσίες των αποφοίτων (Τ: 22894356, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

 

 
ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ
 
submitoffer simple  
 
Γιατί και πως να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών ΠΚ