ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ
 

Πακέτο Προνομίων  

Το Γραφείο μεριμνά για τη συστηματική ανανέωση του πακέτου προνομίων των αποφοίτων προκειμένου να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες τους. Το εν λόγω πακέτο αποτελεί μία από τις κύριες δράσεις του στον πυλώνα της προσφοράς του ΠΚ προς τους απόφοιτους. 
 
Τα προνόμια, τα οποία παρέχονται από το ΠΚ, μέσω δικτύου συνεργατών, αποκλειστικά στους απόφοιτούς του, κατηγοριοποιούνται σε εσωτερικά και εξωτερικά. Συνοπτική πληροφόρηση για το κάθε προνόμιο και συνεργάτη του δικτύου αναφέρονται στη λίστα του πακέτου.

 
Κάρτα Απόφοιτου

Για την εξασφάλιση των προσφορών, των εκπτώσεων και των προνομιακών προσβάσεων απαιτείται η επίδειξη της κάρτας-μέλους, για την απόκτηση της οποίας ο απόφοιτος πρέπει να διεκπαιρεώσει την ακόλουθη διαδικασία: 

  1. Πληκτρολογεί ucy.ac.cy/alumni.
  2. Πατάει το "Συνδεθείτε", επιλέγει το "Ενημέρωση Προφίλ Αποφοίτου" και κάνει log in. 
  3. Ενημερώνει τα στοιχεία  στο προφίλ του.
  4. Επιλέγει "Ναι" στην απόκτηση της κάρτας, την οποία και λαμβάνει ταχυδρομικώς.
  Karta Apofoitou PK


Προσκαλείστε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του Γραφείου, ώστε να ενημερώνεστε για τις εκάστοτε προνομιακές προσφορές. Επιπλέον, παρακαλείστε να επικοινωνείτε εκ των προτέρων απευθείας με το συνεργάτη προκειμένου να επιβεβαιώνεστε ότι η παροχή θα είναι διαθέσιμη τη χρονική στιγμή που επιθυμείτε την αξιοποιήσή της.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις ή σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και ενδιαφέρεστε να προσφέρετε προνομιακά ωφελήματα στους φίλους απόφοιτους.

Θα μας ενδιέφερε επίσης να ακούσουμε τυχόν εισηγήσεις σας αναφορικά με τα ωφελήματα και τις υπηρεσίες των αποφοίτων (Τ: 22894356, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

 

 
ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ
 
offer button
  
 
 
Γιατί:
 
• Δυνατότητα ενίσχυσης της πελατειακής σας βάσης
• Αυτόματη πρόσβαση στα δεκάδες χιλιάδες μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και τα νοικοκυριά που αντιπροσωπεύει
• Δωρεάν ένταξη στο δίκτυο συνεργατών ΠΚ 
• Δωρεάν προώθηση και προβολή της προσφοράς και της εταιρείας στη μεγάλη, δραστήρια και δυναμικά δικτυωμένη κοινότητα του ΠΚ (25.000 απόφοιτοι 1994-2019 σε 50 χώρες, 1000 μέλη προσωπικού, 8.000 ενεργούς φοιτητές)
• Αξιοποίηση εύρους εργαλείων επικοινωνίας και προβολής, που είναι: α) η ιστοσελίδα ΠΚ, β) το μηνιαίο e-newsletter που λαμβάνουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, γ) τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δ) η Πλατφόρμα Επαγγελματικής Δικτύωσης Αποφοίτων, και ε) τα ενημερωτικά περίπτερα του Γραφείου Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων σε κύριες δράσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας.
• Δυνατότητα προσέλκυσης αποφοίτων και φοιτητών του ΠΚ για πλήρωση θέσεων εργασίας και interships, μέσω της Πλατφόρμας Επαγγελματικής Δικτύωσης Αποφοίτων (ucyalumni.com
• Η πλειοψηφία των αποφοίτων (76,1%, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα) εργοδοτείται με το καθεστώς της πλήρους απασχόλησης σε νευραλγικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας, με μεγάλη συγκέντρωση στον δημόσιο τομέα.
• Δυνατότητα δικτύωσης με άλλους συνεργάτες του δικτύου
 
Πως:
 
Καταχωρήστε την προσφορά σας εδώ.
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν διευκρινίσεις και καθοδήγηση (Τ: 22894356, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).